Връщане и замяна - VZARO

Връщане и замяна

Скъпи клиентки,

Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили – неподходящ размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви, можете да замените или върнете закупения от Вас продукт в рамките на 14 дни от датата на получаване.

* Не подлежат на замяна или връщане артикули, които са изработени по индивидуални изисквания/размери на клиента.

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, ви молим да попълните електронния формуляр по долу, за да обработим вашата поръчка.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС! Необходимо е всяка пратка да бъде обработена преди да я изпратите към нас, в противен случай няма как да я приемем.

След като заявите Вашето желание за връщане или замяна изпратете продукта на адрес:

гр.София, ж.к. Света Троица, бл.173, вх. Е, партерен етаж получател Супер Гранд ЕООД тел.: (+359) 896 660 596

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети).

Ако желаете да върнете продукта, е необходимо да използвате опцията Връщане с Наложен платеж и възможност за преглед. Всички доставки при желание за ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ се поемат от клиента, освен в случаите на грешно изпратен артикул от наша страна.

Изискванията при ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ са само две:

1) Продуктите, които се връщат, трябва да бъдат в неразличим вид от нов – да не са употребявани, прани или гладени, да не са правени опити за корекция на евентуален дефект или размер.
2) Продуктите трябва да имат запазен търговски вид, без нарушени стикери/етикети.

Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас.