Информация за Доставка и плащане в сайта

Закупените продукти от сайта на vzaro.bg изпращаме чрез куриерска фирма Спиди. При подаване на поръчката имате право да посочите адрес и информация за доставка. За Ваше улеснение може да създадете профил – акаунт за пазаруване, където да запаметите вашите адреси и да пазарувате лесно и удобно за в бъдеще.

Пратките изпращаме в срок от 3-5 работни дни, в зависимост от населенето място посочено при подаване на поръчката. Възможно е забавяне на доставката в случай на намалено работно време и/или празнични дни. За актуална информация и дни за доставка – вижте сайта на Спиди.

Обикновенно доставките се извършват между 09:00 – 15:00 часа в работни дни, както и между 10:00 – 12:00 часа в Събота. На телефона, който сте оставили при поръчката ще получите СМС известяване за вашата доставка от куриерска фирма Спиди.

Плащането става с Наложен платеж директно на куриера. В случай на връщане и замяна, доставката обратно към нас се поема от купувача. Цената се определя спрямо теглото на пратката. Безплатна доставка за поръчки над 200 лв.

Имате право да върнете стоката в 14 дневен срок от дата на доставка. Моля, вижте правилата за връщане и замяна тук.