0

август 3, 2021

Топ 5 актуални модни покупки за лято 2021

Всички ние свързваме лятото с непрестанните забавления, интересните срещи и дългоочакваните екскурзии, които са причината за множеството ни прекрасни спомени. Заедно с тях е време обаче и за новата лятна вълна от топ продукти, които могат да превърнат спомените ви в още по-запомнящи се, а вас самите – в дами с още по-високо самочувствие.

В изготвената от нас класация ще ви представим 5 от топ артикулите, които заслужено намериха място сред най-търсените продукти.

Старият-нов хит – ленените рокли

Със сигурност едни от най-предпочитаните дрехи през летния сезон остават ленените рокли, които благодарение на материята си, привличат потребителите през най-топлите месеци. През лято 2021 тенденцията се запазва и ленът остава най-избиран.
Предлаганите от нас ленени рокли са изработени от 100% лен без никаква прозрачност, а усещането след обличането им може да се сравни с „пътешествие из облаците“ – леко, приятно и прохладно.
Изберете своя цвят рокля и разгледайте останалите ни ленени артикули, за да се насладите максимално на най-горещите дни през лятото.

Дамските тениски и топове – практичното решение

Ако съществуват дрехи, освен роклите, с които може да се свърже лятото, то със сигурност това са небрежните и комфортни тениски, които са предпочитаният стайлинг от мнозина дами.

Без значение от повода, за който се обличаме с тях, те се явяват удобно, практично и в същото време показващо индивидуалност облекло, което със сигурност не трябва да се пренебрегва и с което трябва да разполагаме в гардероба си.
На вниманието ви представяме нашите тениски и топове, създадени в унисон с цветовете на най-топлите дни. Декорираните хендмейд елементи могат да бъдат премахвани, а изключително приятната им памучна материя продължава да бъде най-предпочитаната през лятото.

Жената е… грация, когато е облечена с пола

Женственост, грация и индивидуалност – ако се питате по какъв начин можете да покажете всичко това, то дрехата, която може да ви го осигури е, полата. През лято 2021 на пиедестал поставяме дългите и цветни поли, които виждаме на кориците на всички световни модни списания.

Цветовете корал и петрол са едни от най-актуалните, а материята, от която изработваме нашите артикули – сатенираният шифон, осигурява на клиентите ни максимално комфортно преживяване в тях. Ако и вие сте от почитателите на удобството и се стараете по всевъзможни начини да изглеждате забележително, вижте нашите предложения.

Защита с бутикови маски за лице

През настоящата година модните тенденции се промениха. Новости забелязваме не само в облеклата и цветовите гами, но и в направата на нови артикули, които се оказаха задължителни. Говорим за защитните предпазни маски за лице, които се превърнаха в аксесоар, който всеки носи със себе си.

Добрата новина е, че с маските можем да постигнем забележителен външен вид, който да ни открои от останалите. Когато те са декорирани с кристални камъни и цветни принтове, единственото за което човек може да си помисли, е – индивидуалност . За да ви предоставим това усещане и за да оберете овациите на околните, създадохме за вас нестандартни модели за многократна употреба, изработени от 100% вътрешна част памук.

Без какво не можем: дамската чанта

Без какво не можете да си представите вашата визия? Ако си повторим думата „задължително“, каква ще е асоциацията ви?
Смеем да твърдим, че именно дамските чанти са онова нещо, без което не може никоя жена. Като акцент, завършек или допълнение, чантите се оказват най-важният аксесоар, който можем да вземем със себе си.

Във V’ZAR’O създадохме лимитирана колекция от неповторими дамски бижута, които се открояват със смелите си цветове, акцентите от брошки и нестандартния си модел.
Клъчовете събират погледите навсякъде – без значение дали говорим за разходка в парка или изискано събитие в престижен ресторант. Разгледайте предложенията ни и не се страхувайте да се отличите с тях.

Нашите летни предложения са изборът на много от дамите, които се вълнуват от модните тенденции и желаят да последват ритъма им. Благодарение на всички вас, ние продължаваме да творим и да ви предлагаме всичко онова, което на сцената на тенденциите излиза най-отпред. При всякакви въпроси от ваша страна, свържете се с нас на телефон: 0896660596 или още сега поръчайте своя артикул от сайта ни.

-10% ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА

Очаква ви изненада.

* задължително поле
cross
Любими 0
Виж Любими Продължаване с пазаруването
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram