0

август 7, 2020

По дрехите посрещат, по самочувствието изпращат!

В наши дни е много лесно да се каже, че външният вид е всичко. Но ние от V’ZAR’O съвсем не смятаме така.

Когато създаваме новите си колекции, нашето вдъхновение произлиза от желанието да имаме приповдигнато настроение и да се чувстваме добре в собствената си кожа.

Затова се стараем всяка пола, рокля, тениска, риза, панталон, топ и туника да бъдат най-доброто, което усещаме със сърцето си. <3

А когато комбинираме сетове, си представяме как би се чувствала една дама, когато се чуди какво точно да облече тази вечер?! 😀

Защото и с най-стройната фигура да сме и с най-красивите дрехи да сме – ако излъчването ни е криво, и възприемането на околните спрямо нас ще бъде такова. Ще бъдем неразбрани, нехаресвани, невъзприемани. A от там – незабелязани!

Затова, преди да избирате дрехи за гардероба си, подберете вдъхновението си. Намерете онова, което ви усмихва, а после с желание и старание подберете любимите си дрехи за предстоящото събитие.

Ето и 3 съвета при подбор на правилните летни дрехи!

1.Ако сте със закръглени форми, не залагайте на черното. То създава наистина мрачно настроение и издава желанието да прикриете формите си. По-скоро сложете нещо цветно, но най-вече да е светло. Не прекалявайте с комбинацията цветове. По-скоро заложете на най-много два нюанса.

Възползвайте се от високата талия – коланът, както и дрехите с висока талия придават стройна фигура. При нас има много избор от тази гледна точка!
Виж най-новите ни предложения от ЛЕН с 20% отстъпка  + Безплатна доставка!

2. Свободните рокли и туники са подходящи за всички възрасти и фигури, особено за лятото – прохладно, свежо, удобно и небрежно. Ние, например, точно сега предлагаме много подобни варианти, които са със супер летни намаления!

3. Заложете на страничните ефекти – един добре подбран дамски парфюм е прекрасно допълнение към визията ни. Дрехите не са всичко. Това, което оставяме като усещане – дори най-малкият детайл, като ароматът, който споделяме с околните, може да се окаже ключов фактор по време на всякакъв тип срещи. Не пропускайте детайлите, момичета!

За целта може да заложите на V’ZAR’O ROMA, но и на друг любим аромат, разбира се. Важното е да го усещате като своя най-добър завършек за супер външен вид!

Целувки от нас и очаквайте още интересни статии по темата!

С любов,

Вашите Бижута, екипът V’ZAR’O

-10% ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА

Очаква ви изненада.

* задължително поле
cross
Любими 0
Виж Любими Продължаване с пазаруването
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram