0

май 19, 2021

3 тенденции – мода пролет-лято 2021

Здравей, прекрасно Бижу! Добре дошла в нашето пространство за споделяне!

Тук си говорим за дрехи, за модни тенденции с леко допълнение от нас, което вярваме, че ще паснe на всяка една дама!

Нека сега да поговорим за модни тенденции, за пролет, за лято, но и за…усещане!

3 тенденции – мода пролет-лято 2021

1. Избирам да съм Кралица – фееричните поли

Защо избрахме този модел поли в колекция Amore за пролет лято 2021?

Защото идват с много „въздух“ и сякаш ти дават криле да полетиш. Защото са удобни и стилни, а в градска среда, трябва да умееш да съчетаваш тези детайли.

Говорим за онова чувство на свобода, че всичко е възможно, че ти си Кралицата на живота си, че умееш да се справяш във всяка една ситуация, че си силна, дейна и можеща!

Полата те прави жена, дава ти свобода, “носи те” из пространството и те категоризира в по-нежния пол. Полата е винаги по-добрият избор, а стилната пола те прави Жена с правилен избор.

дамски поли Amore

2. Днес съм по-смела от всякога – дръзко съчетание на цветове

Дааа, колекция Amore комбинира оранжево с лилаво? Защо ли? Защо пък не? Това съчетание говори за смелост, говори за характер и за усещане. Лилавото е цветът на просперитета, а оранжевото на топлите чувства и сантименталност. В комбинация – това придава Женственост и усещане за смелост.

А да не говорим, че е топ хит сред модните тенденции и дрехите, които съчетаете по този начин ще ви изстрелят в очите на „зрителя“ на мноооого високо ниво!

Не всеки се осмелява да опита, но дръзнеш ли веднъж – вдигаш нивото отвсякъде! Ние вярваме, че дамската мода е тази, която диктува правилата, но собственикът на дрехата е този, който може да добави своя нежен завършек и индивидуален подход – поради това предлагаме прекрасни модни аксесоари, с които да запълните цялостния си вид.

дамски аксесоари

3. Готова за предизвикателства – комбинацията една идея по-официална пола с маратонка/кец?

Добре, тук няма нужда от обяснения – защото това е за онези Жени, които са готови във всеки един момент да действат без да питат. И да взимат всичко онова, което си поискат.

Не е нужно да причиняваш умора на крачката си, след като цял ден можеш да бъдеш красива, а заедно с това – да  ти е комфортно. Това носи чувство на увереност и ти дава енергия да се справиш с всяка една ситуация!

Осмелете се да опитате, заслужава си! Тук виждате блуза “Bella” и пола „Amore Red“, които заедно могат да ви доведат до постигането на всяка цел!

Готови ли сте за покоряване на нови върхове?

дамска блуза и дамска червена пола

Целувки,

От момичетата V’ZAR’O

-10% ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА

Очаква ви изненада.

* задължително поле
cross
Любими 0
Виж Любими Продължаване с пазаруването
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram