0

май 27, 2021

Колекцията пролет-лято с полъх от Италия

Това, което е много важно, за да изглежда добре една жена е – да се чувства комфортно в тоалета си!

Да се движи пъргаво като котка, да изглежда грациозно и самоуверено. Защото това може да спечели всяка сделка, всяка среща, всяко сърце…

Поради тази причина, този сезон пролет-лято 2021 заложихме на модата, такава, каквато си я спомняме преди години – нежна, ефирна, с полъх от Италия. Подчертаваща, но не и задушаваща.

Идеята на този топ дрехи е не само да демонстрират женственост, но и да придадат лека невинност, малкото момиченце, което живее в сърцето на всяка Жена!

Разбира се, носи и българското усещане, защото тази колекция е изцяло българско производство, но както казахме, с европейско вдъхновение.

Представяме ви ТОП 3 модела, които ни вдъхновиха , а цялата колекция и резултатът от всичко това, може да видите тук.

Дамска рокля PARADISO в цвят диня

Рокля PARADISO в цвят диня – цветът, който винаги ще бъде на мода през лятото! А тази кройка ще създаде ефирност, отношение към себе си към околното среда. Въздухът, който циркулира покрай нея придава една изящност и прави всяка Жена да изглежда като Богиня.

Дамска рокля с къс ръкав Mint

Рокля Mint – тя е тук, за да носи забавление и сладост. Тя е вкусна и нежна като сладолед, който всеки иска да опита. Цветът е като ангелско небе над полята, което се е разпростряло, за да радва света. А самата кройка създава удобство и комфорт, което прави този тоалет подходящ за ниски спортни обувки, но и за висок ток. Въпрос на избор и настроение! Какво ще изберете вие? ????

Ефирна дамска лятна рокля Jungle

Рокля Jungle – сякаш, докато я пуснахме и вече се изчерпа. Тя няма нужда от думи, защото ясно се вижда, че е палавото настроение, което ни е нужно, в съчетание с щипка сериозност се превръща в перфектната рокля за пролет-лято 2021.

Сякаш казва: „За мен няма значение каква е обстановката навън, щом аз се чувствам добре, значи всичко е добре“! Пъстри мотиви, не е прозрачна, свободна и ефирна надолу. Отново имаме избор – на ниски или високи обувки? Може би, това лято, ще редуваме!

Е, радваме се, че бяхте с нас на това лятно пътешествие. Остава да ви попитаме – кой е любимият ви тоалет от PARADISO?

Целувки,

Момичетата от V’ZAR’O

-10% ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА

Очаква ви изненада.

* задължително поле
cross
Любими 0
Виж Любими Продължаване с пазаруването
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram