0

август 10, 2021

Първият български моден бранд, който създаде своя марка кафе

Знаете ли кое е общото между качественото ароматно сутрешно кафе, неустоимия дамски парфюм с ухание от средиземноморските екзотични кътчета и перфектния летен тоалет? V’ZAR’O! Това е първият български моден бранд, който обедини концепциите си за свежо утро, обляно в свежест и дъх едновременно на парижката романтика и красивия морски бряг с модерната визия на съвременното градско момиче. Как се обединява обаче всичко това?

С много труд, креативност и иновативно мислене. Но най-вече с допълването на един по-различен, нестандартен, но и присъстващ в ежедневието на всяка динамична жена елемент в една колекция, създадена да носи едновременно усещане за свобода и лукс. След като покори дамските сърца с впечатляващата си селекция от ефирни дрехи за пролетно-летния сезон на 2021 година и със специален аромат, линията PARADISO беше блестящо и подобаващо завършена. Но на момичетата от V’ZAR’O сякаш определения като „завършен вид“ и „чудесно съчетание“ не са достатъчни. Те търсят пълното съвършенство и определено за пореден път успяват да го направя. Не с какво да е, а с кафе…! Истинско кафе! Кафето с аромат на Италия, на средиземноморското утро, на девиза „la dolce vita“, кафето на модерната жена.

Italian roasted кафе – липсващата частичка на колекцията PARADISO от Vzaro

В началото бе колекцията от пъстри, ярки, вдъхновяващи за подвизи и специални моменти дрехи от колекцията PARADISO. Това е най-новото изпълнение в категория градска визия с романтиката на провинцията и полъха на мечтаните екзотични дестинации, създадена от Vzaro. Кройките са разчупени на макс, цветовете преливат от пастелна феерия в ярка приказка, посветена на дъгата и пролетната флора, а комфортът е гарантиран, без да влиза в разрез с идеята за елегантна и раздвижена визия. Към този микс от креативни изпълнения, посветени на стрийт модата Vzaro тактично добавят и парфюм, идеално съчетаващ се с всички налични в PARADISO рокли, туники, поли и блузи. Ароматът V’ZAR’O PARADISO навява усещането за онзи автентичен бохемски лукс, с който щедро се обливаме по време на лятната си ваканция, за да влезем в тон с морския бриз, уханието на свежи плодове и мелодията на бълбукащите мехурчета от добре изстуденото просеко. Парфюмът прилежно съчетава плодови-цветни нотки – роза, личи и малина. За базови нотки са използвани екзотични дървесни аромати на бензое и акигала. Съчетанието между популярни и нестандартни аромати превръща парфюма V’ZAR’O PARADISO в еднакво подходящ и за дамите, увличащи се по класиката, и за тези с по-претенциозен вкус към различното и необичайното. Тази композиция е уникална обаче главно с великолепното въплъщение на парижките улици в трайната асоциация за Средиземноморието, която оставя в съзнанието и сетивата парфюмът. Няма как да не подчертаем, че подобна концепция отлично се вписва в едноименната колекция дрехи на PARADISO – особено с нейните волани, свободни кройки, буфан ръкави и нежните линии в орнаментиката и специалните декоративни детайли. И сякаш всичко това е достатъчно за една дама да започне подобаващо поредния нов ден – с перфектна визия и аромата на V’ZAR’O PARADISO. Но не, за да посрещне предизвикателствата, изпратени още по изгрев слънце модерната жена има нужда и от чаша силно, ароматно, ободряващо и активиращо сетива кафе!

Italian roasted – бутиковото кафе, с което V’ZAR’O поставят нови стандарти в модата и лайфстала на съвременната жена

Повече от оригинално и нестандартно решение е на моден бутик да предложи към колекцията си от дрехи, аксесоари и парфюми не какво да е, а собствена марка висококачествено кафе. Това е риск, който само смелите могат да поемат. Това е начин, с който Vzaro заявяват позицията си да бъдат различни и неповторими. Да бъдат и да съществуват изцяло в духа на модерната градска жена. Но Italian roasted е повече от кафе…То е вдъхновено от Италия, от класическата комбинация между динамичен ден и бохемска вечер. За да изразят максимално точно посланията си от Vzaro поръчват специално селектирано кафе, комбиниращо няколко сорта и въвличащо ви в аромата на симпатичния сутрешен женски хаос.  Italian roasted е изпечено специално за Vzaro. Специално за колекцията PARADISO. Няма как да не споменем, че съчетанието се е получило съвършено, точно толкова, колкото една чаша кафе може да направи и утрото ви съвършено.

Защото ако жената се познава по дрехите и се запомня по аромата на парфюма, то нейният ден е предначертан от усещането, което ще й донесе първата чаша ароматно кафе! С Italian roasted и колекцията PARADISO Vzaro определено затварят концентричния кръг от сутрешната рутина на една динамична дама – кафе, перфектен тоалет, впръскване по дланите на любимия парфюм и напред към новите предизвикателства, към новите върхове за покоряване, към новите емоции на насладата да бъдеш тук и сега.

-10% ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА

Очаква ви изненада.

* задължително поле
cross
Любими 0
Виж Любими Продължаване с пазаруването
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram