0

Кампания Не можеш да купиш любов, но можеш да я спасиш!

Вече повече от десетилетие Клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ приема опашати пациенти, като благодарение на неуморните усилия на екипа ветеринарни лекари хиляди бездомни кучета и котки годишно биват кастрирани, ваксинирани и обезпаразитявани и получават шанс за по-добър живот.

Клиниката разполага и с мобилна ветеринарна амбулатория. Това позволява на да работи съвместно със заинтересовани общини, където да прилага подход за редовни кастрационни проекти и повишаване на обществената ангажираност в грижата за безстопанствените животни.

Ние от “V’ZAR’O” искаме да помогнем на клиниката да продължи своята мисия , като намалим страданията на бездомните кучета и котки, предпазвайки ги от безконтролно размножаване.

съдействат за техния здравен статус и се борят срещу различни прояви на жестокост срещу тях.

Всички дейности и проекти на ЧЕТИРИ ЛАПИ в България се финансират от дарения.

Кампанията ще подпомогне работата на ветеринарния екип чрез закупуване на медикаменти и медицински консумативи.

Чрез закупуването на тениска от кампанията - “Не можеш да купиш ЛЮБОВ, но можеш да я СПАСИШ" ние даряваме 40% от сумата, за да подкрепим работата на ЧЕТИРИ ЛАПИ.

С малко ще направим много, защото всеки опашат приятел заслужава любов и грижа.

Подкрепяйки инициативата на ЧЕТИРИ ЛАПИ заедно създаваме един свят, в който хората се отнасят към животните с уважение, съчувствие и разбиране.

-10% ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА

Очаква ви изненада.

* задължително поле
cross
Любими 0
Виж Любими Продължаване с пазаруването
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram