0

Кампания Подари Любов!

С наближаването на празниците решихме да подкрепим още една важна кауза за нас, а именно каузата на фондация “За нашите деца”.
Искаме да изпратим послание към всички, да отделяме повече време за семействата си, да бъдем по-добри и да подадем ръка на тези, които също имат нужда от любов.
С тениските “Подари любов” даряваме 40% за фондация “За нашите деца”, като по този начин  им помагаме да бъдат там където са нужни – в родилните отделения, когато майките са уязвими и несигурни в справянето с грижите за своите деца; при приемните семейства, които отключват сърцата си за деца без родители; в центровете им в София и Пловдив, където помагат на децата да направят своите първи крачки, да изрекат своите първи думи, да преодолеят своите страхове и травми; където техните семействата стават по-спокойни и по-уверени – защото вече знаят, че с тяхната подкрепа могат да бъдат най-добрите родители за своите деца.

-10% ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА

Очаква ви изненада.

* задължително поле
cross
Любими 0
Виж Любими Продължаване с пазаруването
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram