0

декември 10, 2021

Онлайн магазин Взаро с пъстра селекция от свежи визии за модерната градска жена

Съвременната градска дама безспорно има нужда от достатъчно разнообразен гардероб, за да изгради перфектна визия за всеки повод. Ето защо ние от Взаро сме възприели концепцията да предлагаме пъстра гама от дрехи в различен стил и с атрактивен дизайн. Залагаме едновременно и на класическите кройки, и на нетрадиционни и авангардни модели, подходящи за по-екстравагантните жени. Разбира се, стараем се да задоволим всеки индивидуален вкус, както и да поднасяме лесни за съчетание предложения в духа на последните модни тенденции. Ако сте в настроение за шопинг или обмисляте да разчупите гардероба си, вижте с какво можем да ви помогнем ние от онлайн магазин Взаро. В нашата пъстра селекция от свежи визии всяка дама ще намери по нещичко за себе си!

Дамски официални и спортни рокли и туники

Необходим е точно един бърз поглед в селекцията ни от дамски рокли и туники, за да се уверите, че при нас пъстрата, авангардната и стилната визия са на почит. Предлагаме ви уникална колекция от ежедневни, официални, спортни и парти модели, създадени с внимание към детайли и с прецизно подбрани висококачествени материи. Базирайки се както на съвременни модни тенденции, така и на личното ни усещане за ексцентрична или бизнес класическа визия ние залагаме на актуалното каре, на атрактивните модели в ярки нюанси като розово, жълто и синьо, но също така и на свежи пастелни цветове, лъскави елементи и интригуващи щампи и апликации. В колекцията ни от дамски официални и спортни рокли и туники умело комбинираме секси вталени кройки с разкроени варианти със свободно падаща линия за повече комфорт както в ежедневието, така и в офиса. Да не говорим колко сме влюбени в характерните за 70-те и 80-те визии с набори, якички, набори и блестящи акценти, за да сте винаги в центъра на вниманието на официален повод или празнично събитие.

Дамски тениски и топове

Точно какъвто е случаят с обувките, за всеки дамски гардероб винаги ще се намери място за още дамски тениски и топове. При нас обаче ще откриете не само базови модели от първокласно качество, но и интересни модели с оригинални апликации, щампи и блестяща декорация. Разбира се, и тук залагаме на комфорта, но в никакъв случай не правим компромис  с мисията ни да облечем градската жена така, че да изпъква с индивидуален стил и безупречна визия. Особено оригинални са вариантите ни на топове и тениски с 3D щампа, както и допълнителната декорация от изключително актуалното напоследък букле. Не се срамувайте да разгледате пъстрата ни колекция от модели за горната част на вашата визия, където просто няма как да останете разочаровани, защото сме ви приготвили и супер идеи от сатен, с набрани ръкави, ефирни полупрозрачни елементи и дори тениски, посветени на всеки един зодиакален знак, пристигащи в специална подаръчна опаковка.

Елегантни дамски блузи с къс и дълъг ръкав

Ако тениските са твърде спортни и небрежни за вашата класическа бизнес визия, тогава се отправете на виртуална разходка из нашите онлайн щандове, пълни с уникални предложения за елегантни дамски блузи с къс и дълъг ръкав. И тук оставаме верни на пъстрия стил, комбиниращ различни материи като органза, висококачествен памук и еластен, екстравагантен плюш, изискан сатен, полупрозрачни вталени визии и топли поло блузи в ярък или неутрален цвят. Тюлът, нестандартните ръкави и флоралните мотиви са на почит, като специално място сме отредили и на животинския принт.

Дамски поли

В селекцията ни от дамски поли може и да ви затрудним с избора. Причината е, че сме направили всичко възможно да създадем максимално богато разнообразие от предложения. Избягваме да се фокусираме върху конкретна кройка и вместо това предлагаме смели предложения с изчистена вталена линия, варианти от модерното в днешни дни букле с каре, както и интересни солей модели. Не се колебайте да разгледате и дългите ни поли, които прекрасно можете да съчетаете с топ по избор за специален или парти повод. А що се касае до цветовете, и тук не робуваме на конкретни палитри. В нашата гама от актуални поли всяка от вас ще намери идеалното решение за ексцентрична и стилна визия в наситено лилаво, кукленско бледо розово, класическо черно, ярко червено или зелено, както и варианти с лъскави нишки или добре познатия ви животински принт.

Дамски панталони и гащеризони

Взаро разполага и с отличаваща се от всичко на пазара колекция от дамски панталони и гащеризони. Предлагаме както къси, така и дълги варианти. Залагаме на комфортните кройки, които обаче отлично биха паснали и за официална визия. Повечето ни модели са с висока талия. В селекцията ни поставяме и специален фокус върху актуалните за сезона кройки с широки крачоли. Те са чудесна опция както за лятото, така и за зимата. Предлагаме и свободни дънки в стил „mom fit” за дамите, които държат на удобството и имат смелостта да съчетават ежедневен деним панталон с нещо екстравагантно и ексцентрично в горната част на визията си.

Дамски връхни дрехи – якета, спортни екипи, дамски сака

Специално за хладните дни предлагаме комфортни, топли и изработени с прецизност и от най-фините и качествени материи  кройки. В пъстрата ни гама от дамски връхни дрехи – якета, спортни екипи, дамски сака, елеци и летни горнища ще откриете актуални модели и интересни идеи за по-нестандартна визия. В тази селекция залагаме както на стандартните линии, така и на по-нетрадиционни варианти – оувърсайз, асиметрични и дизайни тип „халат“. Повечето ни модели са изработени от първокласна вълна, но предлагаме и непромокаеми опции за летните дни.

Промо сетове

Във Взаро вярваме, че всяка дама заслужава да има достатъчно богат и разнообразен гардероб, за да може всеки ден да експериментира и да разчупва визията си. В духа на тази наша сентенция създадохме и специална селекция от промо сетове. В нея ще откриете класическата ексклузивна оферта: 2 за 1. Това са комбинации от топове, като във всеки сет е включен един класически изчистен модел и една по-разчупена визия с оригинална апликация, щампа или декорация.

Дамски парфюми

Парфюмът е незаменима част от цялостната визия на една стилна и изискана дама. Ние вярваме, че външният вид на една жена се преценя не само с поглед, но по уханието и усещането, което оставя след себе си. Щастливи сме да ви споделим, че Взаро вече разполага с цели два авторски аромата за силната и смела жена, която знае какво иска и го постига на всяка цена. Нашите дамски парфюми са вдъхновени от идеята за класическата женственост и представата за супержената от модерната градска среда. Между другото, ароматите ни пристигат в изискана опаковка и са чудесен вариант и за подарък – за приятелка, любима колежка, майка или сестра.

Дамски брошки за дрехи, гривни и бижута

Ако се чудите как да разчупите една визия или държите в гардероба си да имате само изчистени кройки в неутрални цветове, ето един безплатен съвет от нас: съчетавайте класическите си дрехи с оригинални аксесоари. А във Взаро аксесоарите винаги са били на почит. Ние вярваме, че те са най-лесният вариант да промените външния си вид, но и да запазите наличните си дрехи в гардероба и да ги носите по съвсем нов, различен и нестандартен начин. За целта разгледайте нашите разкошни дамски брошки за дрехи, гривни и бижута.

Дамски шалове

Не подценявайте и силата на шала, когато става дума за разчупване на есенната, зимната, а ако е от по-фина материя и пролетна визия. Шалът е запазена марка на елегантната жена, с който може бързо и лесно да освежи комбинацията си от офис риза и пола или просто да се загърне с топлина и нежно докосване, докато носи любимата си сексапилна изрязана рокля. В нашата селекция от дамски шалове предоставяме прекрасни модели от кашмир, висококачествено букле и първокласен полиестер.

Аксесоари за коса и скрънчи

Не само дрехите, но и косата ви има нужда от аксесоари. Този тренд напоследък е много актуален след световните дизайнери и модни къщи. Ние взимаме пример от най-добрите и сме снабдили онлайн магазина си с уникална колекция от аксесоари за коса и скрънчи. Всички представляват висококачествена ръчна изработка, като отделяме специално внимание на подбора на материали. За направата на нашите скрънчита използваме висококачествен руски сатен и са налични в богата гама от нюанси.

Предпазни маски за лице

Във Взаро сме адаптивни и бързо се приспособяваме към новите трендове и пазарната обстановка. Вярваме и, че личната отговорност е въпрос на самосъзнание и на избор, който разумните правят. Още в началото на Ковид-19 пандемията започнахме собствено производство на предпазни маски за лице. В духа на концепцията ни за оригинална и ярка дамска визия, създаваме модели с оригинална декорация и интересен дизайн. Едновременно с това не подценяваме и важността маските да бъдат достатъчно качествени, за да изпълняват основната си функция: защитната. Всеки модел е изработен от 3 пласта памучен плат, като разполага и с джоб марля, в който сме внедрили специален активен въглен с антибактериални свойства и ароматни масла за допълнителна защита.

Дамски чанти

Отскоро сме и в модната ниша за дизайнерски дамски чанти. На този етап Взаро може да ви предложи страхотни модели за парти и официална визия. Нашата колекция от клъчове е вдъхновена от идеята за женственост, съчетана с младежкия дух и желание да се открояваш и да бъдеш себе си. Дамските ни чанти са ярки и атрактивни, с уникални апликации и свежи нюанси. Могат да се използват и за акцент на по-класическа визия – например с изчистена черна рокля или сет от бяла риза и офис панталон.

Шиене на дрехи по поръчка

Притеснявате се, че няма да улучите точния размер, след като сте си харесали модел от нашия онлайн магазин? Или имате нестандартна фигура и класическите размери просто не ви пасват? Няма нужда от тревога. Можете да получите избраната от вас дреха от която и да е наша колекция, ушита специално по вашите извивки и мерки. Взаро предлага ексклузивната услуга шиене на дрехи по поръчка. За ваше улеснение предоставяме и специално ръководство, с което ще можете бързо, лесно и безпогрешно да вземете точните си мерки.

Покупка на дрехи на изплащане

Ние във Взаро стоим зад мнението, че всяка дама със стил заслужава дрехата, в която се е влюбила от пръв поглед. Вярваме, че жената трябва да може да си позволи облеклото, което смята, че й приляга и отговаря на нейната индивидуална същност. Ето защо се опитваме всячески да ви улесним в запълването на вашия гардероб с липсващите елементи или с дрехите, с които възнамерявате да разчупите визията си. Специално и ексклузивно за нашите клиенти предлагаме опцията покупка на дрехи на изплащане. Работим с TBI кредит, а минималната стойност на поръчката, подлежаща на разсрочено плащане, е 100 лв. Вземете дрехата, която искате, без дори да е нужно да плащате цялата й стойност наведнъж. Дамите, които обичат Взаро, вече могат да си го позволят.

Очакваме твоята пълна кошница, за да сбъднем твоите модни мечти. Във Взаро мисията да изглеждаш прекрасно всеки ден е постижима.

-10% ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА

Очаква ви изненада.

* задължително поле
cross
Любими 0
Виж Любими Продължаване с пазаруването
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram